Welkom bij MAAS!

Koffieliefhebbers, dat zijn wij echt! Wij schenken de beste koffie en thee met lekkere, gezonde tussendoortjes en (fris)dranken die wij met zorg selecteren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Son en we hebben verschillende depots door heel Nederland. Onze klanten ervaren elke dag waarvoor MAAS staat: klantgerichtheid, ondernemerschap, samen winnen en impact maken. Met ruim 600 gemotiveerde medewerkers realiseren we dit door dat wij werken met P.L.E.Z.I.E.R.: positivisme, luisteren, enthousiasme, zekerheid, initiatief, eerlijkheid en met respect. Ook zin om hieraan mee te werken?

Profit

We streven naar een gezonde balans tussen kosten en opbrengsten.

Planet

We willen samen werken aan een leefbare planeet door duurzaam om te gaan met grondstoffen, papier en energie.

People

Je komt terecht in een bedrijf waar we willen dat iedereen zich thuis voelt.

Plezier

We zijn er van overtuigd dat de basis van ons succes ligt in de handen van onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die werken met P.L.E.Z.I.E.R.!

Werken bij MAAS

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wij zijn MAAS. Samen maken wij impact.

Wie wil MAAS zijn? Koffieliefhebbers, dat zijn wij echt! Wij schenken de beste koffie en thee met lekkere, gezonde tussendoortjes en (fris)dranken die wij met zorg selecteren. En dit met aandacht voor de 4P’s… Onze EXTERNE klanten ervaren waarvoor MAAS staat, onze kernwaarden: Klantgerichtheid, ondernemerschap, samen winnen en impact maken ! Doordat, onze ruim 600 gemotiveerde medewerkers geblend werken met P.L.E.Z.I.E.R.
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Werken met P.L.E.Z.I.E.R.

Onze collega's leggen graag uit wat dat betekent:
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

MAAS 🤝 HEILIGE BOONTJES

MAAS zet zich actief in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in het combineren van business en het tot bloei brengen van anderen.

Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met Heilige Boontjes, een organisatie die jongeren helpt die om welke reden dan ook een kans nodig hebben om hun rol in de maatschappij te (her)ontdekken.

Testimonial

In de rechtbank van Breda staan 30 koffiemachines. Dat is wel de moeite, hé. Als ze mij zien, dan sprinten ze naar de automaat, want dan krijgen ze natuurlijk zin in een lekker bakje koffie.

Hulde aan de koffieverzorgers die zorgen voor de belangrijkste brandstof bij bedrijven !

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?